Hvem er jeg

Min baggrund og uddannelser

Jeg bor i København og er 52 år. 

Min værktøjskasse som coach består af 3 forskellige coachuddannelser, der har givet mig gode forudsætninger for at kunne hjælpe med at løse op for mange forskellige udfordringer. Desuden har jeg praktisk erfaring fra mere end 100 timers coaching af forskellige mennesker med hver deres særlige baggrunde, styrker og udfordringer.

Som coach er det vigtigste for mig at skabe tryghed for dig og at være nærværende og nysgerrig på en respektfuld måde. Det er også meget vigtigt for mig, at jeg altid er ambitiøs som coach, så du kan gå hjem fra mig med større klarhed og handlekraft.

Jeg synes personlig udvikling er noget af det mest meningsfulde, man kan beskæftige sig med, og de sidste 10 år har jeg beskæftiget mig intensivt med personlig udvikling og coaching.

Mine uddannelser og kurser

NLP Practitioner (NLP-huset, certificeret 2010)

NLP Master Practioner og coach (NLP-huset, certificeret 2012)

Kognitiv coach (Psykologhuset Wattargruppen, 2013) 
Systemisk anerkendende coach (Metropol, eksamineret 2016)
Shadow Facilitator (Under uddannelse, bliver certificeret i 2021)

Jeg har desuden taget flere kurser i mindfulness og meditation.

Én gang om måneden deltager jeg 5 timer i en supervisionsgruppe med 3 andre uddannede coaches, hvor vi træner og udvikler vores coaching.
 

​Når jeg ikke arbejder som coach, er jeg projektleder i det offentlige.

Jeg er uddannet cand.mag. i dansk og kommunikation fra Københavns Universitet 2002 og er gift og far til en dreng på 9 år.

Lars Søgaard Jørgensen

© 2017 Lars Søgaard Jørgensen. Tekster og billeder må ikke kopieres eller benyttes uden skriftlig tilladelse